Rama kujtohet pas një dekade në pushtet për fëmijët e heronjve

Qeveria vendosi sot që t’u japë 11 fëmijëve të dëshmorëve statusin “Fëmijë në përkujdesje të Republikës”. Ministrja Ogerta Manastirliu shpjegoi përfitimet që do të kenë fëmijët.   “Do të fitoni një paketë mbështetje deri sa të dilni në jetë. 11 fëmijëve u jepet statusi dhe u akordohen përfitimet. Mbështetje cdo muaj me pagën e prindërit … Continue reading Rama kujtohet pas një dekade në pushtet për fëmijët e heronjve