Dosja/ Si nisi lobimi rus, roli i Bashës dhe si kaluan 500 mijë eurot e Putinit për PD-në

Rusia ka dhënë fshehurazi mbi 300 milionë dollarë për parti politike dhe kandidatë në dhjetëra vende, që nga viti 2014 dhe Presidenti Putin është angazhuar në financim të fshehtë politik në mbarë botën, sipas një zyrtari të lartë amerikan. Sipas zyrtarit që foli me median, ky është përfundimi në të cilin arrin një raport i … Continue reading Dosja/ Si nisi lobimi rus, roli i Bashës dhe si kaluan 500 mijë eurot e Putinit për PD-në