Mori hakun për vrasjen e babait? Policia shpall në kërkim Bajram Çekoren

Bajram Çekorja është shpallur në kërkim nga polica e shtetit për vrasjen e Erjon Xhenjes 19 vjeç. Ismet Çekorja, babai i Bajramit u vra në mes të ditës në Shkodër dhe para vrasjes, ai akuzoi disa banda në Shkodër dhe krimet e tyre.  Policia ka njoftuar se kamerat e sigurisë kanë evidentuar autorin e kësaj … Continue reading Mori hakun për vrasjen e babait? Policia shpall në kërkim Bajram Çekoren