Të dënuarit s’e duan shok qelie vrasësin e grave: Mos e sillni këtu

Vrasësi serial i grave Dan Hutra, është refuzuar nga të gjithë të dënuarit dhe paraburgosurit e burgut 302 në Tiranë. Askush nga personat e izoluar në këtë burg, nuk ka pranuar të ndajë qelinë me Dan Hutrën, duke refuzuar në mënyrë të plotë vendimin e Drejtorisë së Burgut, për izolimin e Hutrës në ambjentet e … Continue reading Të dënuarit s’e duan shok qelie vrasësin e grave: Mos e sillni këtu