Shkrirja e Akademisë së Studimeve Albanologjike “mbledh” Kuvendin, Zhupa interpelancë me Kushin

Shkrija e Akademisë së Studimeve Albanologjike do të jetë temë diskutimi ditën e sotme në Kuvendin e Shqipërisë. Deputetët e opozitës kanë thirrur një interpelancë me ministren e Arsimit, Evis Kushi. Interpelanca me ministren do të kryhet nga deputetja përgjegjëse për çështjet e arsimit dhe kulturës, Ina Zhupa. Opozita thotë VKM për shkrirjen e Studimeve … Continue reading Shkrirja e Akademisë së Studimeve Albanologjike “mbledh” Kuvendin, Zhupa interpelancë me Kushin