E cilëson këshilltare të jashtme, Sejko: Begaj merr me vete parukieren e Zonjës së Parë në SHBA!

Genc Sejko ka postuar një shkrim në profilin e tij në rrjetin social “Facebook” në të cilin komenton stafin që Presidenti Bajram Begaj ka marrë me vete në SHBA, për punimet e Organizatës së Kombeve të Bashkuara në New York. Në listën që është bërë publike për mediat, shihet dhe emri i Lili Ismailit, e … Continue reading E cilëson këshilltare të jashtme, Sejko: Begaj merr me vete parukieren e Zonjës së Parë në SHBA!