Berisha: Begaj-Rama “tabor” me 35 veta drejt Nju Jorkut! 500 mijë Euro shpenzime

Ish-kryeministri Sali Berisha denoncoi sot delegacionin sipas tij të fryrë të Presidentit dhe kryeministrit të vendit në udhëtimin drejt Nju Jorkut ku do të marrin pjesën në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit që e drejton Shqipëria. Gati gjysmë milioni Euro, tha Berisha është shpenzimi për 35 zyrtarët shqiptarë që shkuan në Amerikë. “48% e pensionistëve … Continue reading Berisha: Begaj-Rama “tabor” me 35 veta drejt Nju Jorkut! 500 mijë Euro shpenzime