Çoçoli në “5 Pyetjet”: Kur bastet lejoheshin, të ardhurat e buxhetit të shtetit ishin të larta!

Duke folur në studion e “5 Pyetjet” nga Ilir Babaramo, analisti Fatos Çoçoli, deklaroi se, pavarësisht se u ndaluan, bastet sportive dhe lojërat e fatit vijuan, nëpër vende të fshehura, në salla bilardosh, apo nëpër bodrumet e pallateve. Sipas tij, këto pika ilegale kanë edhe disi të toleruara nga organet shtetërore, të cilët e dinin … Continue reading Çoçoli në “5 Pyetjet”: Kur bastet lejoheshin, të ardhurat e buxhetit të shtetit ishin të larta!