Heshtja e Presidentit për “krushqit” që mori në OKB

Në 24 orët e fundit rrjeti dhe një pjesë e mediave po “ziejnë” për skandalin e Presidentit Bajram Begaj, i cili u nis drejt Nju Jorkut me një delegacion me 22 këshilltarë, ndihmsa, fotografë dhe parukeren e zonjës së parë. Lista që doli në media nga Genc Sejko e zyrtarëve që kreu i shtetit mori … Continue reading Heshtja e Presidentit për “krushqit” që mori në OKB