Kokainë në karkaleca/ Dalin fotot e dy shqiptarëve të arrestuar në Greqi

Janë publikuar fotot e katër të arrestuarve në Greqi, të cilëve iu kap 210 kg kokainë e fshehur në karkaleca. Dy prej të arrestuarve janë shqiptarë, Jasona Mërkuri dhe Marsel Stafaj, ndërsa në pranga u vunë edhe Ioannis Biglakis 64 vjeç dhe Alexandors Merkouris. Sasia e madhe e drogës vinte nga Amerika Latine dhe kishte … Continue reading Kokainë në karkaleca/ Dalin fotot e dy shqiptarëve të arrestuar në Greqi