Emigrimi në fokus/ Samiti i BE në Tiranë, aty ku do të ndahen 2.6 mld euro për energjinë në rajon!

Pasojat e agresionit rus kundër Ukrainës, forcimi i sigurisë dhe ndërtimi i qëndrueshmërisë ndaj ndërhyrjeve të huaja në rajon, sfidat e emigrimit dhe lufta kundër terrorizmit dhe krimit të organizuar do të jenë disa nga temat kryesore që do të diskutohen në 6 Dhjetor në samitin e 27 vendeve anëtarë të BE me partnerët e … Continue reading Emigrimi në fokus/ Samiti i BE në Tiranë, aty ku do të ndahen 2.6 mld euro për energjinë në rajon!