Dosja! Lidhja me Ramën, darka dhe 225 mijë $! Si u korruptua zyrtari i FBI-së kundër PD-së

Arrestimi i ish-zyrtarit të lartë të FBI-së në Amerikë Charles McGonigal dhe lidhjes së fortë me kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama ka shkaktuar furtunë. “Washington Post” ka publikuar dosjen e plotë të hetimeve që çuan pas hekurave Charles McGonigal për shkak se ndihmoi oligarkun rus që ishte sanksionuar nga SHBA për t’i hequr masën, por … Continue reading Dosja! Lidhja me Ramën, darka dhe 225 mijë $! Si u korruptua zyrtari i FBI-së kundër PD-së