LIVE – Interpelanca për shkrirjen e Akademisë së Studimeve Albanologjike, flet Zhupa

Deputetja përgjegjëse për çështjet e arsimit dhe kulturës, Ina Zhupa, në fjalën e saj në seancën e sotme plenare, ku është kërkuar interpelancë me ministren e Arsimit, Evis Kushi përsa i përket shkrirjes së Akademisë së Studimeve Albanologjike. Zhupa ka publikuar para deputetëve disa foto të ministres Kushi në një takim me kreun e kësaj … Continue reading LIVE – Interpelanca për shkrirjen e Akademisë së Studimeve Albanologjike, flet Zhupa