“Mos provoko”! Përplasja e Ramës me Rusinë: Ndalni luftën dhe Zelensky nuk flet

Presidenca Shqiptare e Këshillit të Sigurimit po drejton sot në OKB një nga sesionet më të rëndësishme me temë “Respektimi i qëllimeve dhe i parimeve të Kartës së OKB-së nëpërmjet multilateralizmit: “Ruajtja e paqes dhe sigurisë së Ukrainës”. Seancën e drejton kryeministri i Shqipërisë Edi Rama. Në tryezë merr pjesë Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky … Continue reading “Mos provoko”! Përplasja e Ramës me Rusinë: Ndalni luftën dhe Zelensky nuk flet