Anketimi për nxënësit shqiptarë, Berisha: Dëshmi flagrante, shkatërrim i arsimit

Duke marrë shkasë nga të dhënat e PISA-s për arsimin në Shqipëri, ish-kryeministri Sali Berisha shprehu keqardhjen për rënien dramatike të treguesve për nxënësit shqiptar. Sipas tij, kjo rënie lidhet me dy faktorë: korrupsionin dhe sipas tij, kalimin nga arsimi për Shqipërinë në arsimin e partisë. “PISA është programi ndërkombëtar i organizatës së kombeve të … Continue reading Anketimi për nxënësit shqiptarë, Berisha: Dëshmi flagrante, shkatërrim i arsimit