Kaos në Parlament, PS tërheq bastet, opozita reziston

Pa 23 deputetë të opozitës të përjashtuar edhe seanca e sotme plenare e Kuvendit të Shqipërisë ka qenë kaos dhe rrëmujë. Opozita bllokoi foltoren duke mos lejuar zhvillimin normal të punimeve, diskutimin dhe miratimin e rendit të ditës. Shumica socialiste tërhoqi nga rendi i ditës diskutimin dhe miratimin e projektligjit të basteve. Deputeti Edi Paloka … Continue reading Kaos në Parlament, PS tërheq bastet, opozita reziston