A ua përmendën McGonigalin në Uashington? Bardhi: E njoh Berishën kryetar!

Kryetari i grupit të PD-së, Gazment Bardhi tha sonte te emisioni “5Pyetjet nga Babaramo” se pavarësisht se është kundër dëshirës dhe ideve të tij, e pranon Sali Berishën kryetar. “A e njihni Berishën kryetar? Po e njoh, vullnetin e anëtarëve të partisë. Unë kam një pozicion, të kryetarit të grupit të PD-së, që jam zgjedhur … Continue reading A ua përmendën McGonigalin në Uashington? Bardhi: E njoh Berishën kryetar!