-sidi education-spot_img
23.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

TAG

#kembimi

KËMBIMI VALUTOR: Me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja?

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 99 lekë dhe do të shitet me 100.3 lekë.Monedha evropiane euro...

KËMBIMI VALUTOR: Dollari në nivelet më të ulëta, euro në pikiatë!

Dollari amerikan ka rënë nën nivelin e 100 lekëve. Sot në tregun e këmbimit valutor një dollar amerikan do të blihet me 99.6 lekë...

KËMBIMI VALUTOR SOT: Euro dhe dollari “në pikiatë”!

Dollari amerikan ka rënë në nivelet më të ulëta, pasi sot në tregun e këmbimit valutor do të blihet me 100 lekë dhe do...

Këmbimi valutor sot, me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja?

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 100.6 lekë dhe do të shitet me 101.6 lekë.Ndërkohë euro do...

Këmbimi valutor sot, me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja?

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 100.6 lekë dhe do të shitet me 101.8 lekë.Sot monedha evropiane...

KËMBIMI VALUTOR: Me sa blihen e shiten monedhat e huaja sot!

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 102.7 lekë dhe do të shitet me 103.6 lekë.Euro ka pësuar...

KËMBIMI VALUTOR: Me sa blihen e shiten monedhat e huaja sot!

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 102.7 lekë dhe do të shitet me 103.7 lekë.Euro do të...

KËMBIMI VALUTOR: Me sa blihen e shiten monedhat e huaja sot!

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 102.6 lekë dhe shitet me 103.4 lekë.Monedha evropiane euro sot blihet me 110.7...

KËMBIMI VALUTOR: Me sa blihen e shiten monedhat e huaja sot!

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 102.5 lekë dhe do të shitet me 103.4 lekë.Monedha evropiane euro...

KËMBIMI VALUTOR: Me sa blihen e shiten monedhat e huaja sot!

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 102.6 lekë dhe do të shitet me 103.4 lekë.Monedha evropiane...

Latest news

/5pyetjet.al