-sidi education-spot_img
6.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

TAG

blerje

KËMBIMI VALUTOR, me sa shitet dhe blihet euro?

Sot, më 29 tetor 2023, dollari amerikan blihet me 99.7 lekë dhe shitet me 100.6 lekë. Euro blihet me 105.3 lekë dhe shitet 106 lekë. Franga zvicerane këmbehet në...

KËMBIMI VALUTOR, me sa shiten dhe blihen monedhat sot?

Në tregun e këmbimi valutor shqiptar sot një dollar amerikan blihet me 99.6 lekë dhe shitet me 100.6 lekë. Monedha europiane do të blihet me...

KËMBIMI VALUTOR, me shitet dhe blihet euro?

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 99.3 lekë dhe do të shitet me 100.3 lekë. Euro do...

KËMBIMI VALUTOR, me sa shiten dhe blihen monedhat?

Në tregun e këmbimi valutor shqiptar, sot një dollar amerikan do blihet me 98.6 lekë dhe do shitet me 100 lekë. Euro do blihet me...

KËMBIMI VALUTOR, euro vendnumëro, ja me sa shiten monedhat

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 99.4 lekë dhe shitet me 100.2 lekë. Monedha evropiane euro sot blihet me 105.1...

KËMBIMI VALUTOR, euro në rënie, çfarë ndodh me monedhat e tjera?

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar një dollar amerikan blihet me 99 lekë dhe shitet me 100.1 lekë. Ndërkohë monedha evropiane euro blihet me 105.2...

KËMBIMI VALUTOR, euro sërish në rënie, çfarë ndodh me monedhat e tjera?

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar një dollar amerikan blihet me 99. 4 lekë dhe shitet me 100.4 lekë. Ndërkohë monedha evropiane euro blihet me...

KËMBIMI VALUTOR, euro vend numëro, ja me sa shiten monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar një dollar amerikan blihet me 99. 5 lekë dhe shitet me 100.5 lekë. Ndërkohë monedha evropiane euro blihet me...

KËMBIMI VALUTOR, ja me sa shiten dhe blihen monedhat

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar një dollar amerikan blihet me 99. 4 lekë dhe shitet me 100.4 lekë. Ndërkohë monedha evropiane euro blihet me...

KËMBIMI VALUTOR, euro vendnumëro, paundi sërish në rënie

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 99.4 lekë dhe do shitet me 100.4 lekë. Euro do blihet me...

Latest news

/5pyetjet.al