-sidi education-spot_img
26.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

TAG

#dollar

Sa këmbehen sot euro, dollari dhe paundi?

Sot, më 27 mars 2024, dollari amerikan blihet me 94.6 lekë dhe shitet me 95.6 lekë. Euro blihet me 102.7 lekë dhe shitet 103.5 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje me...

Luhaten sërish monedhat e huaja/ Kursi i këmbimit sot

Sot, më 07 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 96.4 lekë dhe shitet me 97.4 lekë. Euro blihet me 103.7 lekë dhe shitet 104.3 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje me...

Çfarë po ndodh me monedhat e huaja? Kursi i këmbimit sot

Sot, më 03 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 95.5 lekë dhe shitet me 96.5 lekë. Euro blihet me 103.6 lekë dhe shitet 104.2 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje...

Luhaten monedhat e huaja/ Kursi i këmbimit

Sot, më 1 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 95.3 lekë dhe shitet me 96.3 lekë. Euro blihet me 103.6 lekë dhe shitet 104.2 lekë. Paundi...

Luhaten sërish monedhat e huaja/ Kursi i këmbimit

Sot më 19 janar 2024, dollari amerikan blihet me 95 lekë dhe shitet me 96.2 lekë. Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.2 lekë. Paundi...

Monedhat e huaja vazhdojnë pikiatën/ Kursi i këmbimit

Sot më 14 dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 94.2 lekë dhe shitet me 95.6 lekë. Euro blihet me 101.8 lekë dhe shitet 102.8 lekë. Franga...

Lëvizje të lehta në valutë/ Kursi i këmbimit sot

Sot më 3 Dhjetor 2023, euro blihet me 101.4 lekë dhe shitet 102.5 lekë. Dollari amerikan blihet me 93 lekë dhe shitet me 94.5 lekë. Franga...

Rënia vazhdon/Çfarë po ndodh me monedhat e huaja?

Sot, më 2 Dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 92.9 lekë dhe shitet me 94.4 lekë. Euro blihet me 101 lekë dhe shitet 102.2 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje...

Euro dhe paundi “ngrijnë”/Këmbimi valutor për sot

Sot më 28 nëntor 2023, euro blihet me 102.3 lekë dhe shitet 103.3 lekë. Dollari amerikan blihet me 93.4 lekë dhe shitet me 94.5 lekë. Franga...

Vijon lëkundja valutore, me sa këmbehen sot monedhat?

Sot 15 nëntor 2023, Euro blihet me 103.8 lekë dhe shitet 105.4 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 95.7 lekë dhe shitet me 97.2 lekë. Paundi britanik...

Latest news

/5pyetjet.al