-sidi education-spot_img
5.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

Shkatërrohet rrjeti i trafikimit në Santorini, në pranga 4 shqiptarë

Kryesoret

4 shqiptarë janë arrestuar në Santorini për trafikimin e lëndëve narkotike.

Rrjeti kriminal ishte i strukturuar në mënyrë hierarkike me një infrastrukturë profesionale dhe kishte hartuar një plan veprimi metodik dhe të detajuar, duke siguruar funksionimin e pandërprerë të të gjitha fazave të veprimtarisë (furnizim, magazinim, falsifikim, standardizim dhe trafikim) për përfitimin sa më të madh.
Rolet e anëtarëve të organizatës u ndanë si më poshtë:

  • 26-vjeçari ishte drejtues i organizatës, përgjegjës për drejtimin e plotë të anëtarëve të tjerë, në lidhje me transportin e drogës nga Athina në Santorini, standardizimin. dhe ruajtjen e sasive në vende të fshehta në ishull për trafikimin përfundimtar të tyre në klubet e natës në ishull ose në trafikantë të tjerë,
  • 30-vjeçari ishte nëndrejtues, duke marrë pjesë aktive në drejtimin dhe organizimin e qarkut me fokus menaxhimin e të ardhurave të tij dhe përfitimet e pritshme.
  • 36-vjeçari mori përgjegjësitë e drejtuesit dhe nënkryetarit të organizatës, kur ndodheshin larg në vendin e origjinës,
  • 30-vjeçari ishte përgjegjës për transportin e drogës nga Athina në Santorini dhe
  • 24-vjeçari ishte përgjegjës për gjetjen e lëndës narkotike dhe për “rekrutimin” e transportuesve të organizatës.

/5pyetjet.al

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Më tepër

- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit