-sidi education-spot_img
28.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

Kërkoi ndryshimin e masës së sigurisë, GJKKO rrëzon kërkesën e Blerand Kozicit

Kryesoret

GJKKO ka rrëzuar kërkesën e Blerand Kozicit i cili kërkon zëvendësimin e masës së sigurisë arrest me burg në arrest shtëpie.

“Kërkuesi Blerand Kozicimë datën 13.05.2024, Nr. 280 Regj.Themeltar,ka paraqitur pranë Gjykatës kërkesën me objekt: Zëvendësimin e masës së sigurimit “Arrest në burg” në atë të “Arresti në shtëpi” apo “Detyrim paraqitje në policinë gjyqësore” parashikuar nga nenet 237 dhe 234 i K.Pr.Penale.
Në përfundim të gjykimit, Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me trup gjykues të përbërë nga gjyqtarët Erjon Çela, Irena Gjykata dhe Erjon Bani me vendimin Nr. 280, datë 20.05.2024 vendosi:
Rrëzimin e kërkesës së kërkuesit/të pandehurit Blerand Kozici.
Kundër këtij vendimi mund të bëhet ankim brenda 5 ditëve, në Gjykatën e Posaçme të Apelit Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, afat i cili do të fillojë nga dita e njoftimit të vendimit.” thuhet në njoftimin e gjyaktës.

/5pyetjet.al

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Më tepër

- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit