-sidi education-spot_img
8.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

TAG

kursi i këmbimit

Me sa shiten-blihen dollari dhe euro? (Kursi i këmbimit)

Sot dollari amerikan blihet me 94.7 lekë dhe shitet me 95.6 lekë. Euro blihet me 100.8 lekë dhe shitet 101.7 lekë. Franga zvicerane këmbehet në...

Kursi i këmbimit/ Me sa këmbehen sot monedhat e huaja në treg?

Sot, më 18 prill 2024, dollari amerikan blihet me 94.7 lekë dhe shitet me 95.8 lekë. Euro blihet me 100.8 lekë dhe shitet 101.8 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje me...

Këmbimi valutor/ Më sa këmbehen sot monedhat e huaja?

Sot, më 12 prill 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet 95.3 lekë. Euro sot blihet me 101.2 lekë, ndërsa...

Leku i fortë, Euro dhe Dollari marrin pak frymë (Kursi i këmbimit)

Sot dollari amerikan blihet me 93.1 lekë dhe shitet me 94.3 lekë. Euro blihet me 101.3 lekë dhe shitet 102.3 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje...

Kursi i këmbimit/ Ja me sa po blihen dhe shiten euro, dollari dhe paundi

Sot, më 10 prill 2024, dollari amerikan blihet me 93.1 lekë dhe shitet me 94.3 lekë. Euro blihet me 101.3 lekë dhe shitet 102.3 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje me...

Kursi i këmbimit/ Euro, dollari dhe paundi e nisin javën ters

Sot dollari amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet me 94.9 lekë. Euro blihet me 101.9 lekë dhe shitet 102.6 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje...

Leku sërish ‘mbret’, Euro dhe Dollari në ditë ‘zije’/Valuta

Sot, më 4 prill 2024, dollari amerikan blihet me 94.3 lekë dhe shitet me 95.5 lekë. Euro blihet me 102 lekë dhe shitet 102.8 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje me...

Këmbimi valutor/ Ja me sa këmbehen monedhat e huaja ditën e sotme

Sot, më 2 prill 2024, dollari amerikan blihet me 94.7 lekë dhe shitet me 95.5 lekë. Euro blihet me 102.2 lekë dhe shitet 102.9 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje me...

Kursi i këmbimit/ Euro, dollari dhe paundi e mbyllin muajin në pikiatë

Sot dollari amerikan blihet me 94.8 lekë dhe shitet me 95.6 lekë. Euro blihet me 102.2 lekë dhe shitet 103 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje...

Kursi i këmbimit/ Euro dhe Dollari e mbyllin javën ‘gropë’

Sot dollari amerikan blihet me 94.8 lekë dhe shitet me 95.8 lekë. Euro blihet me 102.3 lekë dhe shitet 103.3 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje...

Latest news

/5pyetjet.al