-sidi education-spot_img
7.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

TAG

Eurobond

Analizë mbi Eurobondin e gjashtë! Çmimi më i shtrenjtë që në 2010

Shqipëria realizoi emetimin e Eurobondit të gjashtë në historinë e saj. Eurobondi 5-vjeçar në shumën 600 milionë euro i emetuar të martën ishte i dyti...

Qeveria shqiptare emeton Eurobond 5-vjeçar prej 600 milionë eurosh, me yield 6.125%

Qeveria shqiptare realizoi të martën emetimin e Eurobondit të gjashtë në tregjet financiare ndërkombëtare. Sipas burimeve nga tregu, Eurobondi kishte maturitet 5-vjeçar dhe një shumë...

Latest news

/5pyetjet.al