-sidi education-spot_img
23.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

Akuzohet për pastrim parash, Apeli shfuqizon sekuestrot e biznesmenit

Kryesoret

Gjykata e Apelit ka rrëzuar vendimin e Gjykatës së Shkodrës për masën e sekuestros preventive të vendosura ndaj biznesmenit shkodran Ago Gjolaj dhe personave të lidhur me të, konkretisht të shoqërisë tregtare “B.M” SHPK, me veprimtari tregtimin e artikujve të shumëllojshëm, huadhënie etj.

Në përfundim të gjykimit, më datë 30.05.2024, Gjykata e Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm, e përbërë nga trupi gjykues me Gjyqtar z. Genti Shala , vendosi: Ndryshimin e vendimit datë 16.04.2024 të Gjykatës së Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Shkodër si vijon: Rrëzimin e kërkesës, për vendosjen e sekuestros preventive mbi pasuritë sipas kërkesës datë 09.05.2024.’’- njofton gjykata e Apelit.’- njofton gjykata e Apelit.
Nën sekuestro u vendos kompania “B.M” shpk, një objekt biznesi me sipërfaqe 2592 m2, 97 automjete të shoqërisë, si edhe shuma e parave në llogaritë e Sonjela Gjolaj bashkëshortja e biznesmenit, Ago Imer Gjolaj dhe subjektit tregtar.

Por, tashmë ky vendim i Gjykatës së Shkodrës është rrëzuar nga Gjykata e Apelit të Përgjithshëm.

/5pyetjet.al

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Më tepër

- Advertisement -spot_img
uEFA EURO 2024 GERMANYspot_img

Lajmet e fundit