-sidi education-spot_img
25.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

Ndryshime në 3 ministri/ Emërohen zëvendës të rinj

Kryesoret

Disa ndryshime të reja janë bërë në kabinetin e qeverisë ditën e sotme pasi Ceno Klosi u emërua zv.ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, janë emëruar edhe dy zv.ministra të tjerë.

Dorian Tola është emëruar zëvendësministër i Mbrojtjes, dhe Niko Hyka është emëruar zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.
Vendimi për Tolën:

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

Vendosi:

Dorian Tola emërohet zëvendësministër i Mbrojtjes.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”.

Vendimi për Hykën:

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

Vendosi

Niko Hyka emërohet zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”.

/5pyetjet.al

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Më tepër

- Advertisement -spot_img
uEFA EURO 2024 GERMANYspot_img

Lajmet e fundit