-sidi education-spot_img
16.5 C
Tirana
-sidi education-spot_img

TAG

dollar

Këmbimi valutor: Bie dollari e paundi, po euro?

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 98.5 lekë dhe do të shitet me 99.8 lekë. Ndërkohë euro sot...

Këmbimi valutor: Euro vijon rritjen, dollari “në vendnumëro”

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 98.9 lekë dhe do të shitet me 100.2 lekë. Monedha evropiane...

Këmbimi valutor, 11 shtator 2023, rriten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 99 lekë dhe shitet me 100.3 lekë. Monedha evropiane euro sot do blihet me...

Ç’po ndodh me këmbimin valutor? Të gjitha valutat në “pikiatë”

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 99.2 lekë dhe do shitet me 100.4 lekë. Monedha evropiane sot do blihet...

Këmbimi valutor: Rritet dollari e paundi. Po Euro?

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 99.5 lekë dhe do shitet me 101.3 lekë. Monedha evropiane sot do blihet...

Kursi i këmbimit: Euro e dollari në vend, po monedhat e tjera?

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 99.2 lekë dhe do shitet me 100.6 lekë. Monedha evropiane sot do blihet...

Këmbimi valutor: Dollari e merr veten, Euro në vendnumëro

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 98.3 lekë dhe do shitet me 110.2 lekë. Euro sot do blihet...

Këmbimi valutor: Paundi rritet, por euro dhe dollari “në pikiatë”

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 100.2 lekë dhe do shitet me 102.2 lekë. Monedha evropiane, euro do blihet...

Ç’po ndodh me monedhat e huaja? Këmbimi valutor, e hënë 28 gusht 2023

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 98.9 lekë dhe do shitet me 101.7 lekë. Monedha evropiane, euro do blihet...

KËMBIMI VALUTOR/ Euro sërish me rënie të lehtë, ja me sa shitet dhe blihet

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 99.5 lekë dhe shiten me 102.4 lekë. Monedha evropiane do të blihet me 108.1...

Latest news

/5pyetjet.al